Articole 0
+40 732 124 310 clc@clc.ro

„Anul acesta am folosit pentru prima dată LITHOVIT® Standard pentru culturile de rapiță și grâu. Am aplicat 1.5 kg/ha ,iar efectul a fost observabil după numai câteva zile, ceea ce îmi dă încredere să folosesc și pentru campania agricolă viitoare produsele din gama LITHOVIT®, respectând recomandările reprezentanților CLC Bio Innovation. ”

Ing. Vitalis Rolland

S.C. AGRIVITA PROD S.R.L. Jud. Bihor, Localitatea Ghiorac

„Am folosit produsele LITHOVIT® + 5% Bor cu o doză de 1,5 kg/ha la cultura de rapiță, înainte de perioada de înflorire, LITHOVIT® + 25% Aminoacizi și LITHOVIT® + 5% Bor cu o doză de 1,5 kg/ha la cultura de grâu, înainte de perioada de burduf și LITHOVIT® + 5% Bor cu doza de 1,5 kg/ha la cultura de floarea – soarelui. Atât la cultura de rapiță, cât si la cultura de grâu am obținut producții bune. Media producției la cultura de rapiță a fost de 3,5 to/ha, iar la cultura de grâu am obținut 5,5 to/ha într-una din sole, iar la cealaltă solă am obținut 7,7 to/ha. Așteptăm perioada de recoltare la cultura de floarea-soarelui pentru că suntem curioși de cantitatea producției. Cultura se prezintă foarte bine în acest moment.”

Ing. Răducă Laura - Maria

P.F.A. RĂDUCĂ LAURA - MARIA Jud. Ialomița, Localitatea Dragoești

„Am utilizat produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi cu o singură aplicare și o doză de 1,5 kg/ha, la cultura de grâu, înainte de perioada de burduf obținând o producție medie de 5 to/ha. Pentru cultura de porumb am folosit produsul LITHOVIT® Standard, de asemenea cu o doză de 1,5 kg/ha și o singură aplicare.”

Ing. Dumitru Alin Ionuț

S.C. MIHFIN AGRO S.R.L. Jud. Ialomița, Localitatea Valea Ciorii

„Pentru cultura de fasole am folosit produsul LITHOVIT® Forte cu o doză de 2 kg/ha și o singură aplicare și am observat că bobul este mai mare față de anii precedenți. Anul trecut am avut o producție de 3 to/ha, iar anul acesta voi avea cu siguranță o producție mai mare. Am utilizat pentru cultura de porumb produsul LITHOVIT® Forte cu o doză de 1,5 kg/ha și o singură aplicare, iar după administrare am observat că plantele din sola pentru care am folosit produsul erau mai înalte și cultura arată mult mai bine față de sola martor alăturată. ”

Ing. Gitman Aurelian

I.I. GITMAN AURELIAN Jud. Călărași, Localitatea Constantin Brâncoveanu

„La recomandarea și convingerea reprezentantului CLC Bio Innovation, am achiziționat și folosit pentru prima dată pentru cultura de viță de vie produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, pe o suprafață de 70 ha, cu o doza de 1,5 kg/ha. Sunt mulțumit de produsele din gama LITHOVIT® și le voi utiliza în continuare.”

Ing. Porumb Adrian

S.C. ODOVITIS S.R.L. Jud. Vrancea, Localitatea Jariștea

„Am folosit produsele LITHOVIT® + 25% Aminoacizi și LITHOVIT® +  5% Bor, pentru cultura de floarea –  soarelui, pe o suprafață de 40 ha cu o doza de 1,5 kg/ha. Plănuim să folosim tehnologia completă a produselor LITHOVIT® pentru toate culturile.”

Ing. Negru Niculae

S.C. AGROCOM STAR S.R.L. Jud. Vrancea, Localitatea Bălești

„A fost pentru prima dată când am folosit LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, cu o doză de 1,5 kg/ha pentru cultura de porumb și pomi fructiferi(prun și cireș), anul acesta. În special am observat că produsul menține planta verde și sănătoasă și crează rezistență mult mai mare împotriva chimicalelor. La cultura de porumb, numărând boabele de pe știulete și având în vedere densitatea de plante la ha, sunt sigur că o să ating o producție de 12,5 to/ha, față de anii precedenți în care nu am depășit 10 – 10,5 to/ ha. La început am fost sceptic vis-a-vis de potențialul produsului, dar acum mi-a demonstrat că este foarte bun și sunt hotărât să folosesc în continuare produse din gama LITHOVIT®.”

Ing. Ilina Dumitru

S.C. IDVT S.R.L. Jud. Argeș, Localitatea Tigveni

„Cu produsele din gama LITHOVIT® plantele s-au dezvoltat foarte bine, fenomenul stay – green fiind pronunțat și consider că voi avea o producție foarte bună, acolo unde le-am folosit. Pentru cultura de grâu de toamnă am folosit LITHOVIT® Standard, pentru culturile de soia și floarea-soarelui am folosit produsul LITHOVIT® + 5% Bor, iar la porumb am aplicat LITHOVIT® + 25% Aminoacizi. În toate cazurile doza utilizată a fost de 1,5 kg/ha. Recomand produsele din gama LITHOVIT®. ”

Ing. Ciornei Lucian

I.I. CIORNEI LUCIAN Jud. Iași, Localitatea Suhuleț

„Am folosit pentru prima dată produsele din gama LITHOVIT® la culturile de rapiță, sfeclă de zahăr și floarea-soarelui, cu rezultatea foarte bune. Recomand produsele LITHOVIT® Standard, LITHOVIT® + 5% Bor și LITHOVIT® + 25% Aminoacizi.”

Ing. Gârbea Iulian

I.I. VASILIU V. VINCENȚIU SORIN Jud. Iași, Localitatea Lespezi

„În cadrul fermei noastre, atat la cereale cât și la legume am folosit gama de produse LITHOVIT®. La grâu am folosit cu o doză de 1,5 kg/ha, produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, pe o suprafață de 80 ha și am avut un spor de producție de  500-600 kg/ha. La legume am folosit pe toată suprafața și am rămas profund impresionat de rezultatele obținute, atât calitativ, cât și cantitativ. Cu siguranță vom aplica produsele LITHOVIT® și la alte culturi.”

Ing. Radu Ciprian

S.C. MINERVA S.R.L. Jud. Tulcea, Localitate Valea Nucarilor

„Anul acesta este pentru prima dată când am testat produsele LITHOVIT®, la recomandarea reprezentantului de vânzări. Testarea a fost pe o suprafață mică, la cultura de cereale, unde am folosit produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, concluzia fiind că produsul a avut efectul scontat. Având în vedere că am testat un singur produs, punctual, doar într-o anumită fază din tehnologia culturii de cereale, doresc să folosesc în continuare mai multe variante din gama LITHOVIT®, dar într-o tehnologie completă și pe mai multe culturi, și să compar cu o suprafață martor, netratată, pentru a-mi face o imagine completă asupra potențialului acestor produse.”

Ing. Gnandt Gabor

S.A. RECOLTA URZICENI Jud. Satu Mare, Localitatea Urziceni

„Am aplicat în primăvara aceastui an produsul LITHOVIT® Standard pe cultura de soia, la recomandarea reprezentantului CLC Bio Innovation. Am rămas uimit de efectul benefic asupra culturii, pe care l-a avut acest produs. Menționez că, produsul a conferit plantelor o toleranță ridicată la arșița ce a fost în luna august. Plantele și-au continuat ciclu fiziologic aproape normal în condițiile  extreme. Plantele pe care s-au aplicat LITHOVIT® Standard au rămas verzi până târziu și nu au căzut la vânturile puternice care au fost în zonă. Vecinii au avut culturile de soia uscate prematur și căzute la pământ. Sunt extrem de mulțumit de produsele CLC Bio Innovation, iar în consecință voi utiliza anul viitor LITHOVIT®, pe întreaga suprafață. ”

Ing. Mihalci Gheorghe

P.F.A. MIHALCI GHEORGHE Jud. Bistrița-Năsăud, Localitatea Teaca

„Am folosit produsul LITHOVIT® + 5% Bor la culturile de sfeclă de zahăr și floarea – soarelui. Am observant după aplicare a toleranță mai mare a plantelor în condiții de secetă, o dezvoltare vegetative mai bună, frunze mai viguroase. Voi folosi și în campania următoare produsele din gama LITHOVIT®.”

Ing. Filep Ferenc

I.I. FILEP FERENC Jud. Bihor, Localitatea Arpășel

„Am folosit  produsul LITHOVIT® + 25% Aminoaci la culturile de floarea-soarelui, rapiță și legume ,cu o doza de 1,4 kg/ha. Am observat o dezvoltare sănătoasă a plantei și sunt mulțumit de acest produs. ”

Ing. Laszlo Kadar

I.I. LASZLO KADAR Jud. Bihor, Localitatea Arpășel

„Pentru prima data am încercat gama de produse LITHOVIT®, pentru culturile de floarea – soarelui și sfeclă de zahăr, folosind LITHOVIT® + 5 % Bor cu o doză de 1,5 kg/ha. În urma utilizării plantele au rezistat foarte bine în perioada secetoasă. Pentru cultura de porumb am aplicat produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi unde s-a observat un efect stay – green pronunțat și am avut un spor de producție ridicat.”

Ing. Bondar Daniel

S.C. ANDREDAN S.R.L. Jud. Bihor, Localitatea Batar

„Am folosit produsele din gama LITHOVIT® pentru cultura de grâu în sistem ecologic. Am aplicat un prim tratament cu LITHOVIT® Standard, al doilea tratament cu LITHOVIT® + 5% Bor și al treilea cu LITHOVIT® + 25% Aminoacizi. De asemenea am folosit LITHOVIT® + 5% Bor la cultura de floarea –  soarelui în sistem clasic. Rezultatele au fost foarte bune și voi folosi și în viitor aceste produse. ”

Ing. Ignat Petru

S.C. PAM MOSNA S.R.L. Jud. Iași, Localitatea Moșna

„În acest an, pentru cultura de grâu de toamnă am folosit produsele LITHOVIT® Standard și LITHOVIT® + 50% Uree, iar la cultura de sfeclă de zahăr și porumb am folosit produsul LITHOVIT®+25% Aminoacizi. Rezultatele fertilizării foliare cu produsele din gama LITHOVIT® sunt deosebit de bune și le vom folosi pe viitor.”

Ing. Panu Marius

S.C. SEMCONSULT TOP S.R.L., Jud. Iași, Localitatea Tabăra

„În urma recomandării reprezentantului CLC Bio Innovation, am decis să utilizez produsul LITHOVIT® Standard pentru cultura de floarea-soarelui. Am ales LITHOVIT® Standard deoarece stadiul de vegetație al culturii era destul de avansat și nu eram foarte convins de efectul produsului. La o săptămână după aplicare m-am deplasat împreună cu reprezentantul CLC Bio Innovation la parcelă. Rezultatul a fost incredibil. Masa foliară aproape s-a dublat, tulpinile s-au îngroșat, iar culoarea frunzelor a devenit de un verde intens. Menționez că în intervalul de timp, de la aplicare până la verificarea stării parcelei, nu am avut parte de precipitații. Sunt foarte mulțumit de produs și îl voi aplica pentru toate culturile din exploatație.”

Ing. Moldovan Alexandru

P.F.A. MOLDOVAN ALEXANDRU, Jud. Mureș, Localitatea Păingeni

„Experiența mea cu produsele din gama LITHOVIT®, a început la cultura de rapiță 2016-2017, din toamnă, prin aplicarea produsului LITHOVIT® + 5% Bor, lăsând un lot martor. Am constatat, în primăvară, că pe suprafața unde am aplicat produsul, plantele au rezistat mai bine la îngheț, fiind mai viguroase, comparativ cu suprafața netratată. Am continuat cu aplicarea, în primăvară, a produsului LITHOVIT® Standard, de data aceasta pe toată suprafața cultivată cu rapiță, iar la zonele de capăt, de întoarcere a utilajului de erbicidat, unde plantele au rămas mai mici, mai slab dezvoltate, din cauza suprapunerii/supradozajului cu erbicidul preemergent, aplicat încă din toamnă, am intervenit la un interval de două săptămâni cu încă o aplicare cu produsul LITHOVIT® Standard. Am constatat, cu plăcere, că după un timp, plantele stresate de erbicidare și-au revenit și au ajuns la aceeași talie cu celelalte plante. La recoltare, sporul de producție obținut a fost semnificativ mai mare. La cultura de soia am aplicat produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, pe ambele soiuri cultivate. La unul din cele două soiuri, care a avut o dezvoltare mai înceată, cu plante mai firave și culoare palidă a frunzelor, am aplicat LITHOVIT® Standard și am constatat, din nou cu plăcere, revenirea și egalarea ca talie, culoare a frunzelor de un verde închis, dezvoltare generală, celuilalt soi care a pornit mai bine în vegetație. La cultura de grâu, prima aplicare a fost efectuată cu produsul LITHOVIT® Standard, iar a doua aplicare cu LITHOVIT® + 25% Aminoacizi. Plantele s-au dezvoltat armonios, cu menținerea mai îndelungată a frunzelor verzi, până aproape de coacere, cu influență pozitivă în creșterea cantitativă și calitativă a boabelor din spic, ceea ce a dus la un plus de producție important. Deasemenea, la cultura de floarea-soarelui, am aplicat produs din gama LITHOVIT®, mai exact LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, cu rezultate foarte bune, estimând un spor mare de producție. Recomand tuturor fermierilor să utilizeze cu încredere produsele din gama LITHOVIT®, în toate etapele tehnologice și la toate culturile. Cu certitudine voi folosi și pe viitor aceste produse.”

Ing. Batea Ilie

S.A. GLORIA RESIGHEA, Jud. Satu Mare, Localitatea Resighea

„Am folosit produsele din gama LITHOVIT® la fiecare cultură în cadrul fermei noastre. La soia am aplicat LITHOVIT® Standard, respectiv LITHOVIT® + 5% Bor în doza recomandată de 1,5 kg/ha. Avem terenurile într-o zonă foarte secetoasă, dar datorită acestor produse care sporesc rezistența culturilor la secetă, cultura de soia nu a fost atât de afectată și ne așteptăm la o producție bună anul acesta.”

Ing. Viorel Marius

S.C. EMA GAB S.R.L., Jud. Hunedoara, Localitatea Aurel Vlaicu

„Sunt mulțumit de produsele din gama LITHOVIT®. Am aplicat pentru cultura de sfeclă produsul LITHOVIT® + 5% Bor cu două administrări și o doză de 1,2 kg/ha. A treia aplicare am facut-o cu produsul LITHOVIT® Standard, cu aceeași doză de 1,2 kg /ha. Am observat o toleranță crescută în perioada secetoasă cu plante a căror frunze s-au menținut verzi o perioadă îndelungată. La cultura de floarea-soarelui am aplicat LITHOVIT® + 5% Bor cu doza de 1,2 kg/ha. Voi folosi produsele din gama LITHOVIT® și pentru culturile de grâu și orz.”

Ing. Mascaș Marius

S.C. BAVIT COM S.R.L., Jud. Bihor, Localitatea Arpășel

„Am testat produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi la cultura de cartof și ceapă, folosind 1,5 kg/ha. Din cauza ploilor am efectuat o singură aplicare, însă am observat o dezvoltare mai bună a sistemului radicular, un efect stay–green pronunțat și o toleranță foarte bună în perioada secetoasă ce a urmat. Toate aceste fenomene duc la o producție mai mare. Recomand cu încredere utilizarea produselor din gama LITHOVIT®.”

Ing. Radu Laurențiu

P.F.A. RADU LAURENȚIU, Jud. Argeș, Localitatea Topoloveni

„Am administrat LITHOVIT® + 5% Bor cu o doză de 1,5 kg/ha și o singură aplicare, pentru cultura de rapiță, pe o suprafață de 90 ha și am obținut un spor de producție de aproximativ 600 kg/ha. Pentru cultura de grâu de toamnă am obținut un spor de producție de 490 kg/ha folosind produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi cu o doză de 1,4 kg/ha și o singură aplicare, pentru o suprafață de 50 ha.”

Ing. Preda Viorel

S.C. AGROSERV PREST S.R.L., Jud. Tulcea, Localitatea Babadag

„Anul acesta am avut în testare la cultura de grâu mai multe produse din portofoliul CLC Bio Innovation, rezultatele obținute fiind mulțumitoare. Am obținut pentru mai multe sole și cu diferite produse din gama LITHOVIT®, producții cuprinse între: 9.784 – 9.813 kg/ha, cu un conținut de proteină cuprins între 11,9% – 12,4% și conținut de gluten cuprins între 24,8% – 26,4%. Testările produselor au avut loc în ferma S.C. BAZOȘ S.R.L. din cadrul Cooperativei Agricole Banat Agro Vest și au fost supravegheate de ing. Horgoș”

Ing. Adrian Munteanu

S.C. BAZOȘ S.R.L., Jud. Timiș, Localitatea Bazoș

„La recomandările reprezentantului CLC Bio Innovation am folosit pentru prima dată produsul LITHOVIT® + 50% Uree la cultura de grâu, pe suprafața de 50 ha. Pot afirma că am rămas plăcut impresionat de performanțele acestui produs. L-am administrat pe o sola pe care aveam de gând să o întorc deoarece am semănat târziu în toamnă și plantele au răsărit târziu în primăvară, dar am așteptat. Producția obținută a fost peste așteptările mele. Voi folosi în continuare produsele LITHOVIT® și le voi recomanda și altor fermieri.”

Ing. Irimia Costache

S.C. EPI S.R.L., Jud. Galați, Localitatea Fundeni

„Anul acesta am utilizat pentru prima data produsele LITHOVIT®. Am aplicat produsele la porumbul pentru siloz și la cel pentru boabe. Am observat că, în parcelele unde au fost aplicate produsele LITHOVIT®, culturile au avut o toleranță mult mai ridicată la secetă și la arșița atmosferică din această vară. Voi analiza rezultatele cantitative și calitative după recoltarea culturilor. Cred că voi avea parte de o creștere de producție și o calitate superioară a furajelor, pe suprafețele unde s-au aplicat produsele din gama LITHOVIT®.”

Ing. Muntean Vasile

P.F.A. MUNTEAN V. VASILE, Jud. Bistrița-Năsăud, Localitatea Ocnița

„Exploatez o suprafață de 430 ha. Am început colaborarea cu CLC Bio Innovation în urmă cu trei ani, când am achiziționat produse din gama LITHOVIT®. De atunci folosesc toată gama de produse LITHOVIT®, pentru toate culturile, în funcție de cerința și perioada de consum maxim al culturilor. Sunt foarte mulțumit de felul cum acționează produsele LITHOVIT® la dezvoltarea în vegetație a culturilor, motiv ce m-a determinat ca în anul agricol 2017-2018 să integrez în planul de fertilizare al culturilor, toate produsele din gama LITHOVIT®, reducând astfel cantitatea de îngrășăminte chimice și implicit costul/ha. Sporurile de producție obținute utilizând aceste produse au fost cuprinse între 15% – 20%. Recomand tuturor fermierilor produsele LITHOVIT®.”

Ing. Ștefan Marian

I.I. ȘTEFAN MARIAN, Jud. Călărași, Localitatea Luptători

„Administrez o fermă cu o exploatație de 400 ha. Anul acesta am folosit produsul LITHOVIT® + 5% Bor cu o doză de 1 kg/ha și o singură aplicare pentru cultura de floarea – soarelui, pentru o suprafață de 20 ha și am observat că în această suprafață plantele au un număr mai mic de boabe seci. Pentru cultura de grâu de toamnă am aplicat cu doza de 1 kg/ha și o singură trecere produsul LITHOVIT® + 50% Uree. Sunt mulțumit de producție, mai ales că pe suprafața pentru care am aplicat produsul, grâul a fost semănat la sfârșitul lunii noiembrie. ”

Ing. Bejan Iosif

I.I. BEJAN IOSIF, Jud. Bacău, Localitatea Parincea

„În cadrul fermei noastre am folosit anul acesta produsele LITHOVIT® la culturile de grâu și rapiță. Ținând cont și de vremea nefavorabilă de anul acesta, culturile fiind serios afectate de secetă, am obținut rezultate bune. În toamnă, vom aplica tehnologia completă a produselor LITHOVIT® la culturile de grâu, orz și rapiță, continuând în prima fază a anului viitor, urmând ca ultima aplicare să fie efectuată în faza de burduf la păioase și la umplerea silicvelor la rapiță.”

Ing. Cotuna Alexandru Nicu

S.C. HALAT S.R.L.. Jud. Arad, Localitatea Zădăreni

„Pentru cultura de porumb am administrat produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, cu doza de 1,2 kg/ha și o singură aplicare pentru suprafața de 20 ha. Am remarcat că porumbul din suprafața pentru care am folosit acest produs a legat cu 5 zile mai repede față de restul porumbului. De asemenea am observat fenomenul stay–green mai pronunțat la suprafața pentru care am aplicat produsul din gama LITHOVIT®.”

Ing. Jipa Ioan

S.C. JIPA PANDORA COM S.R.L., Jud. Neamț, Localitatea Moldoveni

„Am folosit produsele din gama LITHOVIT® pentru prima dată la cultura de viță de vie, aplicând o doza de 1,5 kg/ha, respectând astfel recomandările reprezentantului CLC Bio Innovation, lăsând și câteva hectare martor. Anul acesta am folosit produsul LITHOVIT® + 25% Aminoacizi. Sunt mulțumit de aceste produse și le voi folosi și pe viitor. Recomand și altor fermieri să procedeze la fel.”

Ing. Vrînceanu Vasile Daniel

S.C. INTERVITIS-WINE S.R.L., Jud. Vrancea, Localitatea Odobești

„Am achiziționat anul acesta produsele LITHOVIT® Forte, LITHOVIT® + 25 % Aminoacizi și LITHOVIT® + 5% Bor, pentru a le folosi experimental pe culturile de floarea-soarelui și porumb, conform recomandărilor reprezentantului CLC Bio Innovation. După aplicare am observat că atât porumbul, cât și floarea-soarelui se prezentau foarte bine, plantele erau viguroase, iar culoarea verde a plantelor era mult mai intensă.”

Ing. Gheorghe Elena Mihaela

S.C. KALMAROMA S.R.L., Jud. Ialomița, Localitatea Ciulnița

„Am folosit experimental produsele LITHOVIT® + 5% Bor și LITHOVIT® Standard pentru cultura de tomate. Sunt foarte mulțumită de aceste produse. Am observat că se comportă foarte bine în spații protejate. Cu siguranță voi folosi produsele din gama LITHOVIT® în viitor. “

Ing. Jancso Eniko

I.I. JANCSO ENIKO, Jud. Covasna, Localitatea Cernat

„Am utilizat produsul LITHOVIT® Standard, într-o singură aplicare la cultura de porumb, cu o doză de 1,5 kg/ha și am observat un val de creștere exploziv în următoarele săptămâni. Parcela tratată a prezentat un timp mai îndelungat fenomenul stay-green, față de restul parcelelor unde nu am aplicat produse din gama LITHOVIT®. Sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut și pe viitor cu siguranță voi folosi produsele din gama LITHOVIT® la fiecare cultură.”

Ing. Persa Ciprian

S.C. AGRITECH LUNA S.R.L., Jud. Cluj, Localitatea Luna de Jos

„Am folosit produsul LITHOVIT® Standard cu o doză de 1,5 kg/ha cu două aplicări pentru culturile pe care le am. În comparația cu alte produse folosite pe alte sole, am observat diferențe privind rezistența la stresul hidric și producția loturilor tratate cu LITHOVIT® Standard. Sunt convins de eficiența produsului și îl voi folosi în continuare pentru culturile fermei mele. De asemenea voi folosi LITHOVIT® Standard pentru tratarea semințelor.”

Ing. Gagu Valentin

I.I. GAGU M. JENICA, Jud. Brăila, Localitatea Silistraru

„Am folosit LITHOVIT® + 5% Bor cu o doză de 1.5 kg/ha pentru cultura de floarea – soarelui, cu o singură trecere. Pentru anul acesta estimez o producție de 3500 – 3700 kg/ha, comparativ cu anii trecuți când nu am depășit 3000 kg/ha și în concluzie mă declar mulțumit de produsul utilizat. Sunt hotărât să folosesc produsele din gama LITHOVIT® pentru toate culturile.”

Ing. Tusa Cristian

S.C. FERMA TUSA S.R.L., Jud. Constanța, Localitatea Sinoe

„A fost pentru prima dată când am folosit LITHOVIT® + 25% Aminoacizi, cu o doză de 1,5 kg/ha pentru cultura de porumb și pomi fructiferi (prun și cireș), anul acesta. În special am observat că produsul menține planta verde și sănătoasă și creează rezistență mult mai mare împotriva chimicalelor. La cultura de porumb, numărând boabele de pe știulete și având în vedere densitatea de plante la ha, sunt sigur că o să ating o producție de 12,5 t/ha, față de anii precedenți în care nu am depășit 10 – 10,5 t/ha. La început am fost sceptic vis-a-vis de potențialul produsului, dar acum mi-a demonstrat că este foarte bun și sunt hotărât să folosesc în continuare produse din gama LITHOVIT®.”

Ing. Ilina Dumitru

S.C. IDVT S.R.L., Jud. Argeș, Localitatea Tigveni

„Anul acesta este primul an în care am folosit produsele LithoVit® la cultura de grâu. Am testat produsele pe solele cele mai dificile, cu băltire și cu porțiuni de etiolare şi stres. Din cauza culturilor destul de avansate și a fenomenelor meteorologice neprielnice nu am reuşit să implementăm tehnologia completă de trei aplicări ale produselor LithoVit®, conform recomandărilor, pe tot ciclul vegetativ, ci le-am folosit într-o singură aplicare cu o doză de 1 kg/ha. Dar şi așa, pe aceste sole am reușit să ridicăm producţia la nivelul mediu pentru cultura de grâu și să obţinem o cantitate de 6500 kg/ha. Din toamna anului 2016, pentru culturile de păioaselor vom respecta tehnologia completă a produselor LithoVit® şi le vom aplica și la rapiță. Avem certitudinea creșterii calității și creşterea producţiei cerealelor unde se vor aplica aceste îngrășăminte.”

Ing. Căsălean Cosmin

S.C. FBR AGRIOPS S.R.L., Jud Timiș, Localitatea Giulvăz

„La recomandarea reprezentantului CLC Bio Innovation, am folosit produsul LithoVit® +50% Uree,  pentru cultura de grâu bază. Deşi la început am fost sceptic, am fost foarte mulţumit de cantitatea producţiei dar şi de calitatea acesteia. Voi folosi şi în 2017 produsele din gama LithoVit® şi pentru alte culturi.”

Ing. Dobîrceanu Codrin

P.F.A. Dobîrceanu Codrin, Jud. Iași, Localitatea Țibănești

„Folosesc pentru al treilea an produsele LithoVit® + 25% Amino Acizi, LithoVit® + 5% Bor, LithoVit® Standard, pentru culturile de porumb, floarea-soarelui soia și triticale. Sunt mulțumit de aceste produse pentru că am constatat că pe culturile pe care am aplicat produse din gama LithoVit®, plantele sunt mai robuste, prezintă  fenomenul de stay-green pronunțat, au o stare fitosanitară mai bună, aspecte care duc la acumularea mai mare a substanțelor nutritive din care rezultă producții mai mari cu 5% – 15%. Recent am recoltat cultura de triticale, unde am reușit să obțin un spor de producție care mă mulțumește. Sporul de producție realizat anul acesta a fost între 400 – 1200 kg/ha, în funcție de numărul de aplicări ale produselor LithoVit®. Recomand tuturor fermierilor să folosească produsele din gama LithoVit®, pentru producții mai mari și de calitate mai bună!”

Ing. Terhes Sorin

S.C. FARM ECOLACT S.R.L., Jud. Sălaj, Localitatea Zalău

„În primăvara anului 2016 am aplicat pe mai multe soiuri de grâu LithoVit® + 25% Amino Acizi, iar media producției la recoltare a fost de 8920 kg/ha. La cultura de floarea-soarelui media producției a fost de 3600 kg/ha. Sunt foarte mulțumit de produsele din gama LithoVit®. Cu siguranță voi folosi produsele acestea pe viitor și voi recomanda tuturor fermierilor să procedeze la fel.”

Ing. Roșca Vlad

S.C. AGRO VLAD S.R.L., Jud. Timiș, Localitatea Orțișoara

„Am folosit produsul LithoVit® + 5% Bor pe culturile de cartof şi sfeclă. Am remarcat la cultura de cartof că deşi după momentul aplicării nu am avut parte de precipitaţii timp de 10 zile, cultura avea aceeaşi culoare verde intens. La cartof am obținut un spor de producţie de 5%, ceea ce îmi dă încrederea să folosesc produsele din gama LithoVit® şi anul viitor.”

Ing. Turoczi Zoltan

I.I. TUROCZI ZOLTAN, Jud. Covasna, Localitatea Lunga

„Am folosit mai multe produse din gama LithoVit®, pentru mai multe culturi și consider că sunt nişte produse foarte eficiente. Pe viitor plănuim să mărim suprafeţele tratate cu produsele LithoVit® şi să le utilizăm pe toate culturile noastre. Recomandăm cu încredere gama îngrăşămintelor LithoVit®, tuturor fermierilor.”

Ing. Sebestén Béla

S.C. SOLO IMPEX S.R.L., Jud. Sălaj, Localitatea Carastelec

„În acest an am folosit pentru prima dată produsele din gama LithoVit®, mai exact LithoVit® + 5% Bor, pentru cultura de floarea-soarelui. Am rămas plăcut impresionat şi având în vedere că rezultatele au fost foarte bune, voi folosi produsele din gama LithoVit® şi în anul 2017. Vom testa aceste produse şi pentru celelalte culturi din portofoliul nostru.”

Ing. Mihai Gigi

P.F.A. MIHAI LENUŢA, Jud. Iaşi, Localitatea Aroneanu

„Am obţinut un spor de producţie de 384 kg/ha în urma utilizării îngrăşământului LithoVit® + 25% Amino Acizi la cultura de porumb pentru hibridare. Anul acesta am folosit produsul doar pentru o suprafaţă de 100 ha cu o doză de 1,3 kg/ha, pentru a testa eficacitatea acestuia, însă în urma rezultatelor pozitive, m-am hotărât să măresc suprafaţa pentru care voi aplica produsele din gama LithoVit® anul următor.”

Ing. Bucur Mihail

S.C. AGRO CTL S.R.L., Jud. Călăraşi, Localitatea Perişoru

„Pentru prima dată am aplicat produsul LithoVit®+ 25% Amino Acizi, pentru o suprafaţă de 20 ha, pentru cultura de porumb pentru hibridare, folosind doza de 1,3 kg/ha. Sunt foarte mulţumit de diferenţa de producţie și de vigoarea plantelor net superioară. Voi folosi în continuare acest produs.”

Ing. Ipate Ionuţ

I.I. IPATE IONUŢ, Jud. Ialomiţa, Localitatea Stelnica

„Am utilizat produsele din gama de îngrășăminte LithoVit®, pentru culturile de rapiță, grâu, floarea–soarelui și porumb. Am observat eficacitatea produselor LithoVit® și pot spune că merită utilizate deoarece aduc un plus de valoare.”

Ing. Ilieș Dumitru

S.C. ALKONOR COMPANY S.R.L., Jud. Satu Mare, Localitatea Carei

„Am obținut un spor de producție de 800 kg/ha pentru cultura de porumb folosind produsul LithoVit® +25 % Amino Acizi într-o singură aplicare cu o doză de 1,2 kg/ha, pentru o suprafață de 70 ha. Producția lotului unde a fost folosit produsul din gama LithoVit® a fost de 7700 kg/ha, iar producția lotului martor a fost de 6900 kg/ha. Cifrele prezentate mă mulțumesc și sunt hotărât să folosesc produsele LithoVit® toamna aceasta pentru culturile de rapiță și grâu.”

Ing. Niță Gheorghe

S.C. SOLARIS S.A., Jud. Ialomița, Localitatea Săveni

„Am folosit produsul LithoVit® + 5% Bor cu o doză de 1,4 kg/ha, pentru cultura de rapiță pe o suprafață de 100 ha, obținând un spor de producție de 500 kg/ha, iar la cultura de grâu am obținut un spor de producție de 390 kg/ha, utilizând produsul LithoVit® + 25% Amino Acizi cu o doză de 1,5 kg/ha, pe o suprafață de 70 ha.”

Ing. Ghemiș Valentin

S.C. JOHN AGRO LAND S.R.L., Jud. Tulcea, Localitatea Visterna

„Anul acesta am folosit pentru prima dată îngrăşămintele din gama LithoVit® pentru cultura de grâu unde faţă de lotul martor am obţinut un spor de producţie de 2380 kg. La cultura de lucernă s-a observat atât calitativ cât şi cantitativ aportul adus de aceste îngrăşăminte. Plănuim să utilizăm aceste produse şi la alte culturi şi să mărim suprafeţele de aplicare.”

Ing. Nistor Ilie

I.I. HERBST IOAN, Jud. Timiş, Localitatea Biled

„În cadrul fermei noastre, atât la cereale cât și la legume am folosit gama de produse LithoVit®. La floarea-soarelui s-a observat o îmbunătățire a culturii faţă de martorul netratat. La legume am folosit pe toată suprafața și am rămas profund impresionat de rezultatele obținute, atât calitativ cât şi cantitativ. Cu siguranță în viitor vom aplica îngrășămintele LithoVit® şi la alte culturi, precum cereale păioase, rapiţă şi porumb.”

Ing. Dobrici Petru Florin

S.C. BASIDESIGN S.R.L., Jud. Timiş, Localitatea Utvin

„La sfârşitul lunii mai 2016, toate culturile au fost afectate serios de grindină. Am folosit la recomandarea reprezentantului CLC Bio Innovation produsul LithoVit® + 5% Bor cu două aplicări la cultura de ceapă unde am obţinut cca. 25 tone/ha. Am folosit pe cultura de cartof produsul LithoVit® + 25% Amino Acizi şi pot spune ca sunt mulțumit. Aici am mai observat o bună rezistență la mană. Rezultatele m-au convins să folosesc în continuare produsele din gama de îngrăşăminte LithoVit®.”

Ing. Vargyasi Gyorgy

P.F.A. VARGYASI GYORGY, Jud. Covasna, Localitatea Lunga

„La insistența şi convigerea personalului din cadrul CLC Bio Innovation, am achiziționat şi folosit la cultura de floarea-soarelui, produsul LithoVit®, într-o singură aplicare. Rezultatele nu au întârziat să apară şi la numai câteva zile de la aplicarea produsului, s-a observat o îmbunătățire a culturii față de suprafața martor. La recoltare am fost convins în totalitate atunci când am constatat că sporul de producție a fost de 350 kg/ha. Avem în calcul ca la anul să folosim în continuare îngrăşămintele din gama LithoVit® cu trei aplicări pe tot ciclul vegetativ al plantelor.”

Ing. Târziu Lucian

S.C. AGROBILAN S.R.L., Jud. Timiş, Localitatea Cenad

„Pe o suprafaţă de 30 ha de floarea–soarelui am folosit produsul LithoVit® + 5% Bor cu o doză de 1 kg/ha şi o singură aplicare, unde am obţinut un spor de producţie de 500 kg/ha.”

Ing. Staicu Elena

S.C. BIOFARM CRUCEA S.R.L., Jud. Constanţa, Localitatea Crucea

„Am folosit produsele LithoVit® + 5% Bor şi LithoVit® Standard pentru cultura de cartof, cu o doză de 1,5 kg/ha la fiecare dintre aplicări. Am observat un efect de stay-green, deşi soiul de cartof unde s-au efectuat aplicările este unul timpuriu. Am obţinut un spor de producţie cuprins între 5% şi 10%, ceea ce depăşeşte cu mult investiţia facută şi sunt convins să utilizez şi în anii următori produsele din gama de îngrăşăminte LithoVit®.”

Ing. Vizi Laszlo

P.F.A. VIZI LASZLO, Jud. Covasna, Localitatea Turia

„Am folosit cu succes 50 kg de LithoVit® + 25% Amino Acizi pentru o suprafaţă de 40 ha de porumb pentru hibridare, obţinând 315 tone de ştiuleţi mamă cu următorii parametri: randament 78,8% şi umiditate 22%. Rezultă o producţie de peste 6500 kg sămânţă de porumb/ha. Voi folosi produsele LithoVit® şi pentru orz în acest sezon.”

Ing.

S.C. AGROCOM COMPANY S.R.L., Jud. Călăraşi, Localitatea Perişoru

„Am folosit produsul LithoVit® + 25% Amino Acizi, cu o doză de 1,5 kg/ha, o singură aplicare pentru o suprafaţă de 40 ha de grâu, obţinând un spor al producţiei de 450 kg/ha. Sunt mulţumit de produsele din gama de îngrăşăminte LithoVit® şi le voi utiliza în continuare.”

Ing. Manea Cătălin

P.F.A. MANEA CĂTĂLIN, Jud. Constanţa, Localitatea Mihai Viteazu

„Am folosit produsele LithoVit® Standard şi LithoVit® + 5% Bor la culturile de ceapă şi de cartof. La cultura de ceapă sunt foarte mulţumit de rezultate, unde am obţinut o recoltă foarte bună şi calibru uniform, cu o doză de 1,5 kg/ha de LithoVit®. Voi folosi acest produs în continuare.”

Ing. Gal Istvan

P.F.A. GAL V. KATALIN, Jud. Covasna, Localitatea Lunga

„Am achiziţionat deja produse LithoVit® pentru anul 2017. Este un produs care şi-a demonstrat eficacitatea, într-un an în care am avut parte de grindină, care a afectat culturile. Cu acest produs am reuşit să salvăm o mare parte din recoltă. La o parcelă de cartof unde am facut experimentul am obţinut un spor de producţie de 4 tone/ha aplicând produsele LithoVit® + 5% Bor şi LithoVit® + 25% Amino Acizi.”

Ing. Molnar Levente

P.F.A. MOLNAR LEVENTE, Jud. Covasna, Localitatea Săsăuşi

„În luna aprilie am fost contactat de un reprezentant al CLC Bio Innovation care mi-a prezentat gama de produse LithoVit® și m-a convins să încerc pe câteva hectare cu grâu și porumb, produsele LithoVit®. Ținând cont şi de calamitățile naturale care s-au abătut asupra zonei noastre, am fost plăcut impresionat de aportul pe care produsele LithoVit® le-au adus culturii de grâu. Mă refer la faptul că au întărit structura de rezistență a paiului, acesta rezistând la ploi multe şi vânt puternic. Pe suprafața de grâu unde s-a aplicat LithoVit® o singură dată, sporul de producție de 450 kg/ha, declarându-mă foarte mulțumit. Cultura de porumb tratată cu LithoVit® arată foarte bine, însă asteptăm sa recoltăm. Avem convingerea că și la această cultură vom avea niște rezultate foarte bune. Pe viitor vom mări suprafața tratată cu LithoVit® și vom respecta întreaga tehnologie.”

Ing. Patroane Ioan

P.F.A. PATROANE IOAN, Jud. Timiş, Localitatea Bazoș

„Am folosit pentru o suprafaţă de 50 ha de grâu produsul LithoVit® Standard cu o singură aplicare şi o doză de 1,5 kg/ha, deoarece condiţiile meteo nu ne-au permis să intrăm pe câmp pentru a doua aplicare. În doar două saptămâni am observat că pe suprafaţa unde am aplicat LithoVit® Standard, plantele au o culoare diferită, un verde închis faţă de suprafaţa netratată, semn că plantele sunt mai sănătoase. Am obţinut un spor de 500 kg/ha şi am fost curioşi să observăm efectele îngrăşămintelor LithoVit® şi pentru cultura de porumb aplicând 1,5 kg/ha de LithoVit® Forte. De asemenea efectele s-au văzut la doar câteva zile de la aplicare. Ţin să menţionez că am folosit LithoVit® Standard şi pentru tomate, ardei şi castraveţi în grădina proprie şi fotografiile făcute de domnul director Adrian Giurgiuca arată rezultatele excepţionale obținute.”

Ing. Grasu Marius

P.F.A. GRASU MARIUS, Jud. Timiş, Localitatea Hitiaş

„Am folosit produsele LithoVit® Standard , LithoVit® + 5% Bor şi LithoVit® + 25% Amino Acizi pe culturile de grâu, ceapă, cartof şi sfeclă. Anul acesta am avut probleme deosebite cu căderile de grindină şi cca. 60-70% din plante au fost distruse. Pentru a diminua aceste efecte negative am început să aplic foarte multe produse împotriva bolilor şi la fiecare aplicare am folosit și 1,3-1,5 kg din îngrăşămintele LithoVit®. Rezultatele pentru aceste culturi sunt bune și voi folosi în continuare aceste produse. ”

Ing. Jakabos Laszlo

I.I. JAKABOS LASZLO, Jud. Covasna, Localitatea Târgu Secuiesc

„Am obţinut un spor de producţie de 500 kg/ha folosind produsul LithoVit® + 25% Amino Acizi cu o doză de 1,5 kg/ha pe o suprafață de 30 ha de grâu. Sunt mulţumită de rezultatele obţinute şi voi folosi îngrăşămintele LithoVit® în continuare.”

Ing. Ciocănete Cristina

S.C. AGRO BEEF TRADE S.R.L., Jud. Constanţa, Localitatea Dorobanţu

„La recomandarea reprezentantului CLC Bio Innovation am comandat pentru cultura de grâu, produsele LithoVit® pe care le-am aplicat într-o solă, lăsând câteva zeci de ha martor. Din cauza condițiilor neprielnice(vânt și ploi) o mare suprafaţă a fost afectată, însă unde am aplicat LithoVit® structura de rezistență a paiului s-a îmbunătățit, față de solele unde nu s-a aplicat produsul. La recoltare s-a observat o îmbunătățire a conţinutului de gluten(indice 14), dar şi o producţie pe măsură. Plănuim să folosim tehnologia completă a produselor LithoVit® pentru toate culturile.”

Ing. Trifan Nicu

S.C. AGRO TRIFAN S.R.L., Jud. Timiş, Localitatea Utvin

„La insistența și convingerea personalului din cadrul CLC Bio Innovation, am achiziționat și folosit pentru cultura de grâu, produsul LithoVit® + 50% Uree, pe o suprafață de 10 ha, cu o doză de 1,5 kg/ha. Media producției pentru suprafața de grâu tratată cu produsul LithoVit® + 50% Uree a fost de 5000 kg/ha spre deosebire de 4200 kg/ha, maxima loturilor netratate cu produsele LithoVit®.”

Ing. Boca Viorel

P.F.A. BOCA VIOREL, Jud.Timiș, Localitatea Iecea Mare

„Anul acesta am folosit produsele LithoVit® Standard și LithoVit® +25% Amino Acizi pentru cultura de grâu și cu toate că în zona respectivă am avut parte de foarte multe ploi torențiale și suprafețe cu băltire, mă declar mulțumit de sporul de producție(între 200 și 1000 de kg/ha în funcție de suprafețele afectate de inundații) și de aportul adus de produsele din gama de îngrășăminte LithoVit®.”

Ing. Florica Filip

I.I. FLORICA FILIP, Jud. Timiș, Localitatea Jebel

„Am folosit produsele din gama LithoVit® pentru prima dată la cultura de cartof, aplicând o doză de 1,5 kg/ha, respectând astfel recomandările reprezentantului CLC Bio Innovation. Primele două aplicări au fost făcute cu produsul LithoVit® +5% Bor, iar pentru a treia aplicare s-a folosit LithoVit® +25% Amino Acizi.
Sunt mulțumit de rezultatele obținute si voi folosi produsele din gama de îngrășăminte LithoVit® și în viitor, recomandând tuturor fermierilor sa procedeze la fel.”

Ing. Gyori Miklos

S.C. AGROGYM S.R.L., Jud. Covasna, Localitatea Târgu Secuiesc

„Este primul an în care folosesc îngrășămintele foliare LithoVit® și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute la culturile de grâu, floarea-soarelui, soia și porumb. S-a observat încă după prima aplicare a produselor o schimbare în vegetația plantelor, dar și a sporului de producție. La cultura de grâu am obținut 6500 kg/ha, la soia 3000 kg/ha, la floarea-soarelui 4000 kg/ha, iar la porumb 9000 kg/ha. Voi folosi în continuare aceste îngrășăminte pe toată suprafața pe care o lucrez.”

Ing. Meltis Ionel

P.F.A. MELTIS IONEL, Jud. Timiș, Localitatea Gelu