Articole 0
+40 732 124 310 clc@clc.ro
*prețurile afișate nu conțin TVA
 • Metode de plata
  Plata produselor se poate face numai prin transfer bancar. După confirmarea comenzii, va fi emisă o factură proformă și veți primi un email ce conține toate datele pentru efectuarea transferului bancar.
  Livrarea
  Livrarea produselor se face prin FIRMA DE CURIERAT, după efectuarea plății și recepționarea acesteia în cont. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic înainte de a fi expediate.
  Cost transport 20 lei. Taxele de transport sunt suportate de client.
 • RETUR PRODUSE
  Dacă nu ești complet mulțumit (a) de produsele achizitionate și dorești sa le returnezi, vei avea optiunea de a le returna prin curier în termen de maximum 14 zile calendaristice, de la data primirii comenzii. Procesul de retur se face prin parcurgerea pasilor de mai jos: – Retur direct din contul tau creat pe site; – Te rugam să ne trimiți un e-mail la adresa clc@clc.ro cu mentiunea RETUR, care sa cuprinda urmatoarele detalii: data și numărul comenzii, denumirea produselor pe care vrei sa le returnezi și cantitatea. – De reținut ca bunurile returnate trebuie să fie întotdeauna insotite de către formularul de retur și de FACTURA aferenta produsului / produselor returnate.
  • Bunurile returnate trebuie sa aiba ambalajul intact.
  Produsele returnate trebuie să fie insotite de datele cumparatorului, numărul contului bancar în care se va restitui contravaloarea produselor returnate, factura, numărul de telefon și fax, adresa de e-mail.
  Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.
  De asemenea, atunci când ne veți anunța despre intenția dumneavoastră de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre: 1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc. 2. primirea banilor inapoi.
  1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
   – daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar.
   – daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.
  2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, inclusiv numele titularului de contului).
  Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face in 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata ( IBAN corect si titularul contului).
  Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial. Costul transportului de retur este suportat de cumparator, cu exceptia cazului in care returul se face din vina noastra.
  Model de formular de retragere din contract
  Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
  Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:
  …………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………
  comandate la data ………………………………………………………… /primite la data ……………………………………………………………….
  – Numele clientului: …………………………………………..
  – Adresa clientului: …………………………………………….
  – Semnătura clientului ………………………………………
  – Data ……………………………………………………………………………….
  Conditii pentru returnarea produselor:
  – sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse. – sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat. – produsul sa nu prezinte semne de uzura sau consum. – in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator. – ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. SC CLC Bio Innovation SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.
  Costuri de returnare
  Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de cumparator. Adresa pentru returnarea produselor este:
  Str. Closca, Nr. 58 ,Timisoara
  Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Email: clc@clc.ro Tel: 0799 935 996
 • TERMENI SI CONDITII
  Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro).
  Site-ul CLC Bio Innovation (www.clc.ro) este operat de societatea SC CLC BIO INNOVATION SRL, cu sediul in str. Bobâlna Nr. 11, Dumbrăvița, Timiș, România, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/1532/2008. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
  Administratorul site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
  Frauda
  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CLC Bio Innovation (www.clc.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
  Drept aplicabil
  Prin folosirea site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CLC Bio Innovation (www.clc.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  DOCUMENTE CONTRACTUALE
  1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
  2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
  3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
  4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
  CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
  1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CLC Bio Innovation, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CLC Bio Innovation, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CLC Bio Innovation asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al CLC Bio Innovation.
  3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CLC Bio Innovation si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea CLC Bio Innovation cu referire la acel Continut.
  4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
  5. In cazul in care CLC Bio Innovation confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea CLC Bio Innovation pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CLC Bio Innovation si/sau al angajatului/prepusului CLC Bio Innovation care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
  Disponibilitatea serviciului
  Administratorul CLC Bio Innovation (www.clc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email clc@clc.ro
 • RETUR PRODUSE
  Dacă nu ești complet mulțumit (a) de produsele achizitionate și dorești sa le returnezi, vei avea optiunea de a le returna prin curier în termen de maximum 14 zile calendaristice, de la data primirii comenzii. Procesul de retur se face prin parcurgerea pasilor de mai jos: – Retur direct din contul tau creat pe site; – Te rugam să ne trimiți un e-mail la adresa clc@clc.ro cu mentiunea RETUR, care sa cuprinda urmatoarele detalii: data și numărul comenzii, denumirea produselor pe care vrei sa le returnezi și cantitatea. – De reținut ca bunurile returnate trebuie să fie întotdeauna insotite de către formularul de retur și de FACTURA aferenta produsului / produselor returnate.
  • Bunurile returnate trebuie sa aiba ambalajul intact.
  Produsele returnate trebuie să fie insotite de datele cumparatorului, numărul contului bancar în care se va restitui contravaloarea produselor returnate, factura, numărul de telefon și fax, adresa de e-mail.
  Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.
  De asemenea, atunci când ne veți anunța despre intenția dumneavoastră de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre: 1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc. 2. primirea banilor inapoi.
  1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
   – daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar.
   – daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.
  2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, inclusiv numele titularului de contului).
  Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face in 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata ( IBAN corect si titularul contului).
  Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial. Costul transportului de retur este suportat de cumparator, cu exceptia cazului in care returul se face din vina noastra.
  Model de formular de retragere din contract
  Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
  Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:
  …………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………
  comandate la data ………………………………………………………… /primite la data ……………………………………………………………….
  – Numele clientului: …………………………………………..
  – Adresa clientului: …………………………………………….
  – Semnătura clientului ………………………………………
  – Data ……………………………………………………………………………….
  Conditii pentru returnarea produselor:
  – sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse. – sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat. – produsul sa nu prezinte semne de uzura sau consum. – in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator. – ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. SC CLC Bio Innovation SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.
  Costuri de returnare
  Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de cumparator. Adresa pentru returnarea produselor este:
  Str. Closca, Nr. 58 ,Timisoara
  Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Email: clc@clc.ro Tel: 0799 935 996
 • Metode de plata
  Plata produselor se poate face numai prin transfer bancar. După confirmarea comenzii, va fi emisă o factură proformă și veți primi un email ce conține toate datele pentru efectuarea transferului bancar.
  Livrarea
  Livrarea produselor se face prin FIRMA DE CURIERAT, după efectuarea plății și recepționarea acesteia în cont. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic înainte de a fi expediate.
  Cost transport 20 lei. Taxele de transport sunt suportate de client.
 • TERMENI SI CONDITII
  Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro).
  Site-ul CLC Bio Innovation (www.clc.ro) este operat de societatea SC CLC BIO INNOVATION SRL, cu sediul in str. Bobâlna Nr. 11, Dumbrăvița, Timiș, România, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/1532/2008. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
  Administratorul site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
  Frauda
  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CLC Bio Innovation (www.clc.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
  Drept aplicabil
  Prin folosirea site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CLC Bio Innovation (www.clc.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  DOCUMENTE CONTRACTUALE
  1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
  2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
  3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
  4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
  CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
  1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CLC Bio Innovation, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CLC Bio Innovation, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CLC Bio Innovation asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al CLC Bio Innovation.
  3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CLC Bio Innovation si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea CLC Bio Innovation cu referire la acel Continut.
  4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
  5. In cazul in care CLC Bio Innovation confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea CLC Bio Innovation pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CLC Bio Innovation si/sau al angajatului/prepusului CLC Bio Innovation care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
  Disponibilitatea serviciului
  Administratorul CLC Bio Innovation (www.clc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului CLC Bio Innovation (www.clc.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email clc@clc.ro